fbpx

Det er let kun at fokuser på prisen ved valg af bredbånd. Der er imidlertid flere forhold at have øje for, når du vælger ny internetudbyder, udover blot prisen.

En af de vigtigste detaljer er, om signalet i det område du bor i er godt nok. Ligeledes hvor langt din husstand er fra nærmeste central. Sidstnævnte kan internetudbyder som regel informere dig nærmere om. Almindelig ADSL bredbånd fra din internetudbyder er hovedsageligt kobber kabler der er trukket fra central til din husstand. Jo længere du bor fra en central, jo mere “støj på kobberlinjen” vil der være og dermed lavere hastigheder. Modsat, at du bor meget tæt på en central, jo højere internet hastigheder får du.

Vær bevist om at udbygningerne af signalet fra din internetudbyder, sker hurtigt i disse dage. Hvad der var godt sidste år, er ikke nødvendigvis lige så godt i går og omvendt. Ligeså vigtigt er, hvor høje hastigheder du kan få.

Kundeservice og kundetilfredshed er også en vigtigt detalje, hvis ikke den vigtigste. Undersøg hvad folk tænker om den givende internetudbyder. Vores top 3 er altid udarbejdet ud fra de bedste tilbud, størst kundetilfredshed og bedste dækning. Så du kan roligt søge blandt disse internetudbydere.