fbpx

Klan gaming, E-Sport

Gaming er det nye (gamle), og folk verden over dyrker denne sport. Det er lige pludselig gået fra lettere nørdet til anderkendt og verdensomspændende. Flere millioner sidder og følger med på Youtube eller Twitch når hold som Astralis, Faze Klan eller SK Gaming folder sig ud inde for CS GO eller Counter Strike som det hedder i normal tale. I dag har andre store spil også haft stort fremskrift såsom Fortnite og PUBG. For at kunne folde sig ud i fuldt gamer mode, er det derfor vigtigt at vælge det bedste internet. Det skal derfor være med en høj internet hastighed som kan følge med.

Test og find det bedste internet

At finde det bedste internet, såsom fiberbredbånd fra Hiper og WAOO har klart en fordel. Det er nemlig meget stabilt og hurtigt uden udsving. Hvis internettet falder ud midt i et game kan det få sindet i kog. Det er vigtigt med en stabil ping og meget lav pixelering. Alt dette har selvfølgelig også noget at gøre med computerens processor og grafik. Det er dog de færreste computere med god internetforbindelse der ikke kan kører et spil som f.eks. CS GO. Bredbaandsoversigt.dk giver dig mulighed for at sammenligne de forskellige udbydere, samt give dig det bedste internet. Vi giver samtidig også mulighed for at teste dit nuværende internet.

Minimum internet hastighed for gaming

Det bedste internet for at kunne spille uden udsving, skal minimum være 20 Mbit download og 10 Mbit upload. Selvom du mener at du har det bedste internet med denne hastighed, vil du stadig være påvirket af hvis kæresten, familien eller vennerne streamer Netflix, HBO, Youtube eller lignende. Dit internet bliver påvirket og dit igangværende game og vil være så godt som ødelagt – hvilket kan få enhver ægte gamers puls i vejret.

At vælge det bedste internet med høje fibernet hastigheder vil ergo give dig den bedste forudsætning for et godt game – og hvem ved, måske der bliver plads på Astralis til dig.