Gaming

Gaming eller E-Sport er det nye modeord

 

Gaming er det nye (gamle), og folk verden over dyrker denne sport og det er lige pludselig gået fra lettere nørdet til anderkendt og verdensomspændende. Flere millioner sidder og følger med på Youtube eller Twitch når hold som Astralis, Faze Klan eller SK Gaming folder sig ud inde for CS GO eller Counter Strike som det hedder i normal tale. I dag har andre store spil også haft stort fremskrift såsom Fortnite og PUBG. For at kunne folde sig ud i fuldt gamer mode, er det derfor vigtigt at internettet følger med.

Fiberbredbånd som Hiper og WAOO har klart en fordel, da det er stabilt og hurtigt uden udsving. Og udsving midt i et game kan få sindet i kog. Det er vigtigt med en stabil ping og meget lav pixelering. Alt dette har selvfølgelig også noget at gøre med computerens processor og grafik – det er dog de færreste computere med god internetforbindelse der ikke kan kører et spil som f.eks. CS GO. bredbaandsoversigt.dk giver både mulighed for at sammenligne de forskellige udbydere, men giver også mulighed for at teste dit nuværende internet her.

For at kunne spille uden udsving, skal dit internet være plus 20 mbit download og 10 mbit upload. Selvom du har et internet med denne hastighed, vil du stadig være påvirket af hvis kæresten, familien eller vennerne streamer Netflix, HBO eller Youtube, vil dit internet blive påvirket og dit igangværende game vil være så godt som ødelagt – hvilket kan få enhver ægte gamers puls i vejret.

At vælge et internet med høje hastigheder vil ergo give dig den bedste forudsætning for et godt game – og hvem ved, måske der bliver plads på Astralis til dig.